Julia

Profiel

Julia is adviseur en projectleider op het gebied van waterbeheer en klimaatadaptatie. Ze heeft een brede interesse voor vraagstukken die te maken hebben met het verbeteren en klimaatbestendig inrichten van de leefomgeving. Vanuit haar rol als inhoudelijk adviseur of projectleider werkt zij graag aan projecten gerelateerd aan waterveiligheid, waterkwaliteit, waterbeschikbaarheid en klimaatadaptatie.

Julia haalt plezier uit samenwerken met anderen, het leggen van verbanden en het behalen van concrete resultaten. Zowel vanuit haar studie als in haar werk is ze ervaren in het verzamelen en analyseren van (ruimtelijke-) data en advisering op strategisch niveau.
“Storymaps is in mijn ogen hét middel om van wollige rapporten met statische kaarten af te komen. Met Storymaps kun je de klant op een interactieve manier meenemen in een verhaal. Resultaten en adviezen worden onderbouwd met interactieve kaarten, modelsimulaties en aanvullende media. Ik vind het heel leuk om een Storymap op te bouwen en de reacties van de klant op het resultaat zijn altijd heel enthousiast!”