Luc Albers

Profiel

Luc heeft de master Integrated Water Management afgerond aan de Universiteit Twente, waar het enthousiasme voor waterbeheer en watersysteem verder gegroeid is. Gedurende zijn afstudeeronderzoek heeft hij gewerkt met de water footprint methodologie, waarin waterverbruik centraal staat. Luc heeft daarna een kleine drie jaar ervaring opgedaan met deze methodologie in de praktijk te brengen en organisaties geholpen een inzicht te krijgen in het eigen waterverbruik.

Door bij SAWA aan de slag te gaan is de focus meer op het watersysteem, en alles wat daarbij komt kijken, komen te liggen. De combinatie van de technische uitdaging over hoe om te gaan met water en de praktische uitdaging op welke manier oplossingen gerealiseerd kunnen worden, vindt Luc interessante vraagstukken. Luc haalt energie uit het oplossen van deze vraagstukken en het samen behalen van mooie resultaten. 

''Ik krijg energie van het vinden van de gepaste oplossing in samenwerking met andere betrokkenen. Naar mijn mening is dat van essentieel belang om verder te komen in duurzaam waterbeheer.

Contactgegevens

luc.albers@sawa.nl
06 12 07 94 44